Eerste Training Assen

11 &12 april mochten we dan eindelijk het circuit van assen betreden. Na weken van uitstel mocht er gelukkig nog getraind worden. Ik heb zelf lekker kunnen training in de stromende regen, de baan was super glad ik zelf ondervond dit al in de 2e ronde en ging er direct met een schuiver af.

13 AB-4483-00513 AB-5080-01113 AB-6507-020

Ik baalde hier wel enorm van, maar gelukkig was mijn team super snel met het de en monteren van de motorfiets waardoor ik de volgende sessie meteen weer kon rijden.

11 april was ook de dag van de nieuwe licentie houder, Nick Vlaar heeft deze dag ook laten zien uit het goede race hout gesneden te zijn en mocht ook zijn licentie behalen, op deze dag reed er ook nog iemand rond met mijn oude motorfiets, Sebastiaan Hartog en ook hij mocht zijn licentie in ontvangst nemen. Gefeliciteerd beiden!!

12 april werd er ook getraind in de regen, deze dag verliep goed we hebben een goede afstelling gevonden en we mogen zeker niet klagen over de tijden die er gereden werden.

Na een weekend rust mochten we ook 15 april het circuit van Assen op, gelukkig was het droog.

Samen met Rob Hartog en Jerrey Duits waren wij de 3 prachtige NIWA Suzuki’s deze drie motoren waren duidelijk aanwezig die dag.

Ik ben blij me de overstap naar Suzuki, we zaten er maandag op het droge al goed bij. Ik kijk uit naar de eerste oefenwedstrijd die wij mee gaan rijden met de OW-Cup op 4 mei.