Polinder 6e tijdens Dutch TT

Niwa Racing coureur Martijn Polinder is 6e geworden in de ONK Race die verreden werd tijdens de Dutch TT. Terwijl de tribunes vol zaten met ongeveer 90.000 man werd er een spannende race verreden over 14 rondes, de eerste rondes waren close racing,  het resultaat was top.

 

13 AP2-7795-461

‘’Om op dit evenement zo’n resultaat te boeken is onwijs gaaf’’, zegt de NIWA Racing Coureur.Het gehele weekend heeft natuurlijk een speciaal randje, want je mag rijden op de dagen dat de grote heren van de motorsport aan het werk zijn.Op donderdag en vrijdag werden de kwalificaties gereden, dit resulteerde in een nette 8e start plek.Deze plek smaakte natuurlijk naar meer, Martijn had een goede start en kwam de eerste bocht als 5e door. De eerste rondes waren heel spannend en de NIWA Racing Coureur kon mee rijden in de groep om de 2e plek, halverwege de race moest hij toch afhaken en een plek toegeven.

13 AP-1068-171

‘’Maar met een 6e plek op mijn 3e ONK en in mijn eerste seizoen ben ik super blij, mijn dank gaat uit naar het team en mijn sponsoren die dit alles voor mij mogelijk maken’’ zegt Martijn die overduidelijk blij is met het behaalde resultaat.

De volgende race word verreden in Zolder belgië ook dit is een nieuw baan voor Martijn, voorafgaand aan dit evenement zullen er 2 trainingsdagen verreden worden op het circuit te zolder om zo voldoende kilometers te maken.

13 AP2-3186-129