Voorjaarstraining Spanje Catalunya & Valencia

De eerste meters op de BMW S1000RR zijn voor Martijn Polinder een feit. Op de banen van Catalunya en Valencia werden in totaal 4 dagen getest met de bloedsnelle BMW. Onder begeleiding van team manager Karl van Tilburg en met monteur Patrick Birsak hebben we veel vertrouwen kunnen  krijgen in de motorfiets.

 

1888447 503464339764361 690285730 n

De eerste meters waren erg wennen voor Martijn, gelukkig was er veel tijd om voldoende rondes te rijden hierdoor is er veel progressie geboekt. Er moet zeker nog wat gebeuren om de aansluiting te vinden met de top coureurs van het ONK, hier is hij zich zeker van bewust.

De Pirelli banden en de K-tech vering geven net zoals vorig jaar erg veel vertrouwen,  hierdoor konden we snel stappen maken en vlogen de secondes er af. Martijn had niet verwacht zo snel vertrouwen te winnen, aandachtspunt was vooral het aanpassen van de rijtechniek. Het rijden met een 1000cc BMW is totaal anders dan een 600, hier kunnen we zeker nog wat secondes van af halen.

De eerst oefen race zal verreden worden tijdens de OW-cup  4 en 5 april, deze wedstrijd gebruiken wij om vooral veel meters te maken. Hierna kunnen we ook beter bepalen waar we ongeveer zullen staan in het seizoen.

Team presentatie:

Hierbij wil ik iedereen uitnodigen voor de spectaculaire teampresentatie van SWPN, programma en informatie is te vinden via deze link: https://www.facebook.com/events/603332406402029/

Graag aanmelden op deze facebook pagina als je komt, het is altijd mogelijk om kennissen en vrienden mee te nemen. Laat deze mensen zicht dan ook aanmelden op deze facebook pagina zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er ongeveer komen.